Digitaitoja ikääntyneille2022-11-04T18:06:40+02:00

Digitaitoja ikääntyneille -hankeen toiminta 2022 – 2023

Digituella tarkoitetaan sähköisen asioinnin, palveluiden ja laitteiden käytön tukea, jonka tarkoituksena on auttaa asiakasta itsenäiseen ja turvalliseen laitteiden käyttöön ja sähköiseen asiointiin. Digituen sisältö voi vaihdella sähköisen asioinnin opastamisesta palveluiden ja laitteiden valintasuosituksiin, sekä käyttöönottoon.

Digituen palvelut Koskella syksyllä -22:

TIISTAISIN henkilökohtaista digiopastusta asiakkaan tarpeista kiireettömästi ja opastettavan omaan tahtiin. Tapaamisiin varataan henkilökohtainen aika ennakkoon.

KESKIVIIKKOISIN (joka toinen) senioreiden avoin digikahvila vaihtuvin teemoin. Jokaisella kerralla on aihe, jota esitellään alussa lyhyesti, jonka jälkeen voidaan teemasta jutellaan vapaamuotoisesti ohjaajan avustuksella sekä vertaisoppimista hyödyntäen. Digikahvilan aikataulu aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä.

TORSTAISIN (joka toinen) on varattu henkilökohtaiselle digiopastukselle, sekä asiakkaan kotiin tuotavalle digiopastukselle. (edellytyksenä liikuntarajoite, muu terveydellinen peruste, tai muu syy). Ajanvaraus ennakkoon.

Digituen henkilökohtaiset digiopastukset, sekä digikahvila järjestetään yhdistystalolla. Digituki on maksutonta. Digitaitoja ikääntyneelle -hanke on saanut Aluehallintoviraston myöntämän, Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksen v. 2023 loppuun. Hanketta koordinoi kirjastotoimi.

Hyvinvointiviikon esitykset:

Suoramarkkinointikielto -esitys 1.11.2022 aukeaa klikkaamalla seuraavaa linkkiä: Suoramarkkinointikiellon tekeminen

Sähköiset hyvinvointipalvelut -esitys 3.11.2022 aukeaa klikkaamalla seuraavaa linkkiä: Sähköiset hyvinvointipalvelut

 

Ajanvaraukset ja lisätiedot:
Lauri Honkala
Digitaitoja ikääntyneille -hanketyöntekijä
sähköposti: lauri.honkala@koski.fi
puhelin: 044 744 1288

Go to Top