Valmiudet Digiloikkaan -hanke oli mukana kun Härkätien Puhelin juhli 120 v. synttäreitään 7.12.2017 Marttilassa.

Juhlapäivänä toimitalolla kävi yli 300 ihmistä ja kakkukahvien äärellä käytiin monia mielenkiintoisia keskusteluja myös digitaalisten palvelujen kehityksestä. Valmiudet Digiloikkaan -hanke esitteli TV teknologian uusia kehitysaskeleita ja jakoi käytännön tietoa TV:n valintaan ja käyttöön liittyen. Stefan Simonsen oli valmistellut esityksen aiheeseen liittyen ja tuo esitys ja sen materiaali on nyt katsottavissa ja ladattavissa tältä sivulta. Esitys sisältää upotettua videomateriaalia, joten esitys alkuperäisessä muodossaan on katsottavissa klikkaamalla allaolevaa kuvaa:

Jos haluat tallentaa esityksen diat .pdf formaatissa niin se onnistuu klikkaamalla allaolevaa linkkiä:
Uuden ajan televisiopalvelut Digihanke

 

Myös itse Stefanin pitämä esitelmä videoitiin. Samalle videolle tallennettiin myös pieni gallupkysely, jossa vierailta kyseltiin heidän mielipiteitään palvelujen digitalisoitumisesta.

Esityksen haastatteluineen voit katsoa klikkaamalla allaolevaa kuvaa:

 

 

Tapahtumassa oli mahdollisuus testata myös virtuaalilaseja. VR (Virtual Reality) teknologia on erittäin voimakkaasti kehittyvä ala, jonka sovelluksia tullaan varmasti hyödyntämään tulevaisuudessa sellaisillakin aloilla, joita vielä tällä hetkellä emme osaa edes kuvitella!