Kosken Tl kunnassa on 22.4.2021 saatavilla olevin tiedoin ja AVIn ohjeiden mukaisesti päätetty seuraavista toimenpiteistä:

  1. Nuorisotila Seukkari avataan ma 3.5.2021 kuitenkin niin, että tiloissa saa olla samanaikaisesti vain kuusi nuorta.
  2. Kaikki nuorten ja aikuisten harraste- ja liikuntaryhmät voivat jatkaa ulkotiloissa alkaen 26.4.2021 kuitenkin niin, että osallistujamäärä on enintään kuusi henkilöä. Lisäksi lähikontaktia sisältävät harjoitteet eivät ole sallittuja.
  3. Vuonna 2001 syntyneet ja sitä nuoremmat saavat harrastaa sisätiloissa ilman kontaktia oman ryhmän kesken alkaen 26.4.2021. Lisäksi 2001 syntyneet ja sitä nuoremmat saavat harrastaa ulkotiloissa oman ryhmän kesken, heille sallitaan myös kontaktia sisältävät harjoitteet. Eri joukkueiden väliset pelit ja muuta tapahtumat ovat kuitenkin edelleen kielletty.
  4. Kunnan kuntosali avataan 25.4. kuitenkin niin, että osallistujamäärä on enintään kuusi henkilöä. Jos kuntosalilla on enemmän kuin kuusi henkeä kerrallaan joudumme AVIn ohjeiden mukaisesti sulkemaan tilat.

 

 

Liikuntahallin kuntosali kohdassa Kuntosali

 

LIIKUNTAHALLIN VUOROT

* Sulkapallovuorot  4€/kerta, puolen vuoden kausikortti 50 €  (maksu myös liikuntaseteleillä)
* Koko hallin vuokra 7 €/tunti, varaus vapaa-aikatoimistosta
* Kausikortin saa tilata vapaa-aikatoimistosta, maksu lähetetään laskulla
* Kunnan, koskelaisten seurojen, yhdistysten ja järjestöjen liikuntatoiminta on ilmaista
* Ulkopaikkakuntalaisten anoman liikuntatoiminnan salivuokra on 35 €/h ja vuoroja myönnetään vain kunnan omasta toiminnasta vapaana olevalle ajalle
* Muun kuin liikuntakäytön, esim. juhlien vuokran, päättää anomuksesta hyvinvointilautakunta tapauskohtaisesti.

Tiedossa olevat poikkeukset vakiovuoroista (esim. konsertit, messut, turnaukset) löydät kunnan sähköisestä tilavarauskalenterista: varaus.koski.fi > Liikuntahallin ja koulun vakiovuorot

Kartassa liikuntahallin sijainti merkitty.