LIIKKUEN LÄPI VUODEN!

 

UUSI LIIKKUEN LÄPI VUODEN KAMPANJAKOKONAISUUS STARTTAA TALVILIIKKUJA KAMPANJALLA 10.1.2023

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa sisältää Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Uusi Liikkuen läpi vuoden mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

Haastepyöräily kampanja alkaa taas 1.5.2023!

Vapusta lähtien laitetaan taas kaikki pyörät pyörimään! Kampanjan pääjakso on vapusta juhannukseen, mutta Koskella jatketaan perinteiseen tyyliin aina elokuun loppuun asti. Käytössä on jälleen postilaatikkokirjaus sekä liikkuen läpi vuoden- mobiilisovellus toimii myös pyöräilyssä. Huomaathan, jos teet kirjauksia mobiilisovelluksella, että vain erilaisilla pyörillä tehdyt liikuntasuoritteet kerryttävät kilometrejä, ei esimerkiksi uinti.

Laatikkojen sijainnit ovat samat kuin aikaisemmin: Keskusta (Stahbergin tontti), Tapala (Takatalontien ja Tapalantien risteys), Liipolan järven uimaranta, Myllykylä (Hankaantien ja Myllykyläntien risteys),    Myllykylän koski (Westaksen sahan takana), Hevonlinna (Oraksen vieressä), Patakoski (Patakoskentien ja Ahopellontien risteys), Viluksela (Hämeentien ja Viluksenlantien risteys), Penninkulma (Sorvastontien ja Penninkulmantien risteys) ja Kalaton (Hongistontien varressa, lammen vieressä).

Tarkempia tietoja kampanjasta löydät osoitteesta: http://www.liiku.fi/haastepyoraily.

________________________________________________________________________________

Lisätietoja:

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo, p.050-5360334, juha.koskelo@liiku.fi