Kosken kirjasto kuuluu LOISTO-kirjastokimppaan. Muut Loisto-kirjastot ovat Aura, Loimaa, Marttila, Oripää sekä Pöytyällä Kyrön, Riihikosken ja Yläneen kirjastot.

LOISTO-kirjastoilla on yhteinen aineistotietokanta, asiakasrekisteri ja kirjastokortti. Samalla kirjastokortilla pystyt asioimaan kaikissa kimpan kirjastoissa. Loisto-kirjastoista lainatun aineiston voi palauttaa maksutta kaikkiin Loisto-kirjastoihin.

Monenlaisia tallenteita
Tiesitkö, että perinteisen kirjastoaineiston – kirjojen ja lehtien – lisäksi kirjastoon hankitaan myös muita tallenteita, esim. äänikirjoja, CD-levyjä, DVD-elokuvia ja nuotteja. Suurin osa kirjastoaineistosta on lainattavissa kotiin.

Kotiseutukokoelma
Kotiseutukokoelmaan kerätään Kosken Tl kuntaa käsittelevää aineistoa sekä koskelaisten henkilöiden julkaisemia teoksia. Kotiseutukokoelma on tietokirjallisuusosaston yhteydessä.

Hankintaehdotukset
Pyrimme ottamaan huomioon myös asiakkaiden toivomukset. Jos huomaat merkittävän aukon kokoelmissamme, voit jättää hankintaehdotuksen.

Tiedonhaku
Kokoelmatietoja voit selata kirjaston asiakastyöasemalta tai verkosta. Jos et löydä etsimääsi aineistoa, kysy henkilökunnalta.

Kaukopalvelu
Sellaista aineistoa, jota ei ole Kosken kirjastossa, välitetään oman kunnan asukkaille muista kirjastoista. Kaukopalvelussa noudatetaan valtakunnallisia yleisohjeita ja lainan antavan kirjaston ehtoja. Palvelu on maksullista.

Aineistonäyttelyt
Uutta aineistoa esittelemme osastojen uutuushyllyissä. Rakennamme myös vaihtuvia teemanäyttelyitä.