MLL:n Kosken Tl paikallisyhdistys järjesti lauantaina 11.3. alakouluikäisille lapsille suunnatun kuvataidepajan Yhdistystalolla. Kuvataidepajassa lapset saivat piirtää ja maalata akvarelliväreillä sekä mallin mukaan että vapaalla kädellä mm. hevosia, kukkia ja hedelmiä. Metalliväreillä taas sai maalata mustalle paperille kilpa- ja maastoautoja ja kaikenmoisia ötököitä. Kuvataidepajan ohjaajana toimi koskelainen Hanna Jolkki, jonka maalauksia on nähtävillä Kosken kirjastossa maalis- ja toukokuussa.

Lasten mielestä taidepajassa oli kivaa, ja heidän mielestään samanlaisia päiviä voisi pitää useamminkin! Lisää kuvia pajasta ja lasten töistä löydät MLL Kosken paikallisyhdistyksen Facebook-sivuilta sekä Instagramista.

MLL:n ja Vilpertti Salmisen ukulele-paja pidetään lauantaina 15.4. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 3.4. (ks. kuntatiedotteen sivu 38).

Minna Virta

Jaa tämä artikkeli somessa!

jatka lukemista

Samankaltaiset jutut

  • 292 words1,5 min read
    Read More
  • 369 words1,8 min read
    Read More
  • 305 words1,6 min read
    Read More