Ladataan Tapahtumat

Hii-o-hoi!

Auranmaan alueen kaikille yrittäjille suunnattu YRITTÄJÄ-RISTEILY irtoaa Turun satamasta pe 18.3.2022 aamulla.

Vuorokauden mittainen seminaari pitää sisällään innostavia puhujia, verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa, spesiaali-ohjelmaa upouudella Viking Glory laivalla jne.

Risteilyemäntinä ja -isäntänä toimii Pöytyän elinvoimajohtaja Tiina Hämäläinen, Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio sekä Kosken Tl ja Marttilan kuntien elinkeinoasiantuntija Jaakko Salmi.

Risteilyn hinta on

1 hlö hytti 130€

2 hlö hytissä 100€/ hlö

(hinta ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa)

Hinta sisältää majoituksen, meriaamiaisen, risteilyohjelman, kevyen lounaan, kokoustarjoilut sekä illallisen.

Ilmoittautuminen on auki! Paikkoja on rajoitetusti, lisäksi yhden hengen hytit annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova, risteily laskutetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu pian mukaan linkistä https://bit.ly/auranmaanyrittäjäristeily

Tapahtuman Facebook-sivuilla tullaan esittelemään risteilyn ohjelmaa tarkemmin, laita tapahtuma seurantaasi https://www.facebook.com/events/7380856525319590/

Risteilyohjelma (muutokset mahdollisia)

8:45 Viking Glory lähtee Turun satamasta – matkatavarat hytteihin

9:00 Aamupala

10:00 Tilaisuus kokoustiloissa alkaa – avaussanat Tiina, Jaakko ja Anski

10:15 Key note 1. (60min)

Uuden sukupolven käyttöopas- Millaisia hurmausliikkeitä tarvitsemme bisneksessä tulevaisuudessa? Jenni Rajahalme, Kumppania Oy

11:15 TAUKO 15min

11:30 Key note 2. (60min)

Menestyvän yrityksen rakentaminen ja tuho – minun tarinani

Santtu Kiili, Ravintola Mauno

12:30 TAUKO 15min

12:45 Key note 3. (60min)

Yrityksen elinehto: markkinointi

13:45 LOUNAS

15:00 Workshopit VOL 1. (45min) Valitse ilmoittautumisen yhteydessä:

1. Millainen viestintäkriisi voi iskeä yritykseeni? Skenaariotyöskentelyn ABC – Jenni Rajahalme

2. Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty? Yrityskummit yrityksen tukena

3. Voi saatavan saatava – Arto Kallio, Brang Oy

4. Markkinointi workshop

15:45 TAUKO 15min

16:00 Workshopit VOL 2. (45min)

Samat teemat kuin edellä

16:45 Virallinen ohjelma päättyy

18:00 Vapaaehtoiset ohjelmat (omakustanne)

18:00 Spa- osasto 25e

18:00 Pubikierros – yrittäjäyhdistykset?

18:00 VIP-Shopping 0e

18:00 Laivan esittely (tekniikka) 10e

20:00 Anskin, Jaakon ja Tiinan BINGO

21:00 Illallinen

Risteily tullaan toteuttamaan vallitsevien koronarajoitukset huomioiden.

Risteilyn järjestävät yhteistyössä Auran, Kosken Tl, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kunnat.

Lisätietoja:

Tiina Hämäläinen, elinvoimajohtaja, Pöytyä, 040 672 3001, tiina.hamalainen@poytya.fi

Anna-Mari Alkio, kehittämisjohtaja, Aura, 040 631 0464, anna-mari.alkio@aura.fi

Jaakko Salmi, elinkeinoasiantuntija, Koski TL&Marttila, 044 744 9280, jaakko.salmi@marttila.fi

Timo Tolppanen, kunnanjohtaja, Oripää, 0503297757, timo.tolppanen@oripaa.fi