Saviseutu liikkuu on tiukka lähiseudun kuntien välinen kuntoilu kisa. Mukana ovat Koski Tl, Marttila, Pöytyä, Aura, Oripää ja Loimaa. Kampanjan lajeja ovat hiihto, kävely ja pyöräily.

 

SAVISEUTU LIIKKUU  –  HIIHTOKAMPANJA 1.1.-30.4.2022

Linkki suoritusten ilmoittamiseen aukeaa tästä

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan upeita palkintoja!

 

SAVISEUTU LIIKKUU – KÄVELYKAMPANJA 

 

HAASTEPYÖRÄILY KAMPANJA  1.5.2022 alkaen!

(Kampanja-aika Koskella 1.5. –  31.8.2022)

Haastepyöräilyn aika on taas käsillä, ja tänä vuonna suurempana kuin koskaan! Koski on vuosien tauon jälkeen jälleen mukana koko Lounaisen-Suomen alueen haastepyöräilykampanjassa, alle 5000 asukkaan kuntien sarjassa. Kampanjan on organisoinut Liiku ry ja se järjestetään yhteistyössä kampanjaan osallistuvien kuntien kanssa. Suurimpana muutoksena edellisiin vuosiin mukaan tulee nyt mobiilikirjaus, johon löytyy ohjeet alta olevasta Liiku ry:n julkaisemasta haastepyöräily tiedotteesta. Koskella on kuitenkin edelleen käytössä perinteinen laatikkokirjaus, jos mobiilikirjaus tuntuu haastavalta. Koski on suvereenisti hallinnut menneiden vuosien haastepyöräilyjä lähialueen kuntien kanssa järjestetyissä saviseutu liikkuu-kampanjassa, joten eiköhän seuraavaksi oteta haltuun koko Lounais-Suomi ja lähdetään hakemaan voittoa alle 5000 asukkaan kuntien sarjasta!

Tässä vielä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n julkaisema tiedote kampanjaan liittyen:

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään!

Haastepyöräily -kampanja starttaa vappuna

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocross pyörä, maantiepyörä, laatikkopyörä, tandempyörä, kickbike jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika ottaa pyörät esiin ja laittaa kaikki pyörät pyörimään!

  • Pyöräilyn suosio on kasvanut viime vuosina ja siitä on tullut ympärivuotinen liikunta- ja liikkumismuoto. Tämän hetken polttoaineen hinta myös kannustaa ottamaan pyörän käyttöön esimerkiksi työmatkaliikkumisessa, kertoo LiikUn terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo.

Ilmainen mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista

Mobiilisovellus on käyttäjille ilmainen sovellus, joka kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan Haastepyöräilysivun kuntarankingiin, josta näkee pyöräilymäärät kunnittain reaaliajassa. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat.

Mobiilisovellus löytyy nyt myös sovelluskaupoista eli Google Play ja App Store -kaupoista.

  • Mobiilisovelluksesta on tehty mahdollisimman helppo ja yksinkertainen sovellus, jota voi käyttää kaikenikäiset henkilöt. Ensimmäisellä kerralla kirjataan omat tiedot. Tämän jälkeen Haastepyöräilykuvake tallentuu näytölle, josta pääsee tekemään jatkossa kirjaukset helposti ja nopeasti, opastaa Juha Koskelo.

Haastepyöräily -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa 1.5.-26.6. ja joissakin kunnissa kampanja jatkuu elokuun loppuun asti. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, kuten polkupyöriä, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.

Lisätietoja:

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo, p.050-5360334, juha.koskelo@liiku.fi

 

 

Kuten alussa mainittiin, Koskella toimii edelleen myös perinteinen laatikkokirjaus. Alla vielä muistutuksena laatikoiden sijainnit ja kirjausohjeet:

10 km:n matkasta saat kirjoittaa vihkoon yhden nimen, 20 km:n matkasta kaksi, jne.
Lisätessäsi nimesi vihkoon hyväksyt samalla seuraavat ehdot: Olen tietoinen ja hyväksyn, että Haastepyöräily -kampanja käsittelee tietojani vain kampanjaan liittyen.

Pyöräilylaatikoiden sijainnit: Keskusta – Ståhlbergin tontti, * Kalaton, * Somerontien-Vilukselantien risteys Värmälässä, * Liipola, kunnan uimaranta, * Penninkulmantien-Sorvastontien risteys, * Tapalantien-Takatalontien risteys, * Patakoskentien-Ahopellontien risteys, * Myllykyläntien-Hankaantien risteys, * Myllykylän koski, * Taideateljee Oraksen edessä

 

Nyt ei muuta kuin virittämään kaikki mahdolliset ja mahdottomat pyörät iskuun kesää varten ja haetaan voitto kotiin Koskelle!