Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Kosken Tl kunnan varhaiskasvatukseen. Kunnassamme toimii kaksi päiväkotia, päiväkoti Naavatassu ja päiväkoti Töpöhännän tupa. Päiväkoti Naavatassussa toimii kolme ryhmää: Etsijät, Tutkijat ja Vaeltajat. Päiväkoti Töpöhännän tuvassa järjestetään esiopetus sekä sitä täydentävä varhaiskasvatus.  Päiväkodeissamme lapsi saa kokeilla, tutkia, tehdä ja oppia vuorovaikutuksessa ryhmän lasten ja kasvattajien kanssa.

Varhaiskasvatuksessamme arvostetaan turvallista, lapsilähtöistä ja tasapuolista kasvu- ja oppimisympäristöä. Meillä on maltilliset ryhmäkoot sekä loistavat resurssit.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta sekä tiimityötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.  Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sivistyslautakunnalle osoitetut hakemukset tulee toimittaa viimeistään 24.3.2023 kello 14.00 osoitteeseen Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl tai sähköpostitse piritta.sihvonen@koski.fi. Lisätietoja antaa varhaiskasvatusjohtaja Piritta Sihvonen puh. 044 744 1132, piritta.sihvonen@koski.fi.

 

Koskella Tl 7.3.2023

Kosken Tl sivistyslautakunta