Haluamme kehittää Koskella matkailua tulevana kesäkautena. Toivomme saavamme Visit Kosti -sivustolle ryhmille sopivia tuotteita tarjolle (myös yksittäisille matkaajille sopivat tuotteet ovat tervetulleita). Nyt sinulla on mahdollisuus kehittää sopivia tuotteita / palveluita tai saada jo olemassaoleville palveluille / tuotteille näkyvyyttä Visit Koski -sivustolle. Toivomme saavamme tuotteet / palvelut tuotekorttimuotoisina, jotta voimme koota niistä esimerkiksi matkanjärjestäjille sopivia kokonaisuuksia tarjottavaksi.

Alla lyhyt ohje tuotekortin tekemisestä ja esimerkki tuotekortista, joka on täysin kuvitteellinen.

Tuotekortissa olisi hyvä olla seuraavat 7 kohtaa esillä jossain muodossa. Järjestystä voi vaihtaa esimerkiksi tarinallistamisesta johtuen. Kosken Tl kunnan elinkeinoasiantuntija Jaakko Salmi on käytettävissä ideoinnissa, tuotekortin tekemisessä jne., jos kaipaat apua.

 

TUOTEKORTTI / NIMI

(muista hyvä kuva, jos löytyy, myös oma logo etc toimiva)

1 Mitä

2 Hinta

3 Missä

4 Milloin saatavilla

5 Kapasiteetti

6 Varauskanavat

7. Muuta / erityistä

 

Tarinat toimivat tuomaan mielenkiintoa tuotteelle / palvelulle. Jos käytetään tarinallistamista voisi alla olevan esimerkkituotekortin kuvauksen kirjoittaa seuraavasti ja lisätä tuotekorttiin.

 

”Tunnelmallisessa kahviaitassa kauniissa kulttuurimaisemassa tarjoillaan päreiltä luomujauhoista leivottuja suussa sulavia, suvussa kulkeneilla resepteille, oman aitan herkkuja.”

 

ESIMERKKI TUOTEKORTISTA

Ryhmäkahvitus makealla

1)       Voisilmäpullat, kahvi ja tee

Hinta 5,50 eur / hlö

2)       Suklaakakku marjamelballa tai marjapiirakka vaniljavaahdolla tai limejuustokakku, kahvi ja tee (sama leivos valinta koko ryhmälle)

Hinta 7,50 eur / hlö

Katetaan asiakkaan tiloihin 15 km säteellä Kosken Tl kuntakeskuksesta, sisältää kertakäyttöastiat, maito, kauramaito, sokeri, servetti

Saatavilla kesä-elokuussa joka päivä, muina aikoina la ja su

Min tilaus 10 hlö max 100 hlö

Alta kahdenkymmen henkilön tilauksissa pientoimituslisä 15 eur.

Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia, kaikki tuotteet ovat saatavissa vegaanisina, saatavissa myös gluteenittomana pois lukien voisilmäpulla. Valittaessa gluteenittomana teemme kaikki tuotteet gluteenittomana.

Tilaukset jaakko.salmi@marttila.fi, 044 744 9280

 

Valmiit tuotekortit voitte toimittaa kunta@koski.fi sähköpostiosoitteeseen.

 

Tarvitsetko apua, ideoita, vinkkejä

Jaakko Salmi, elinkeinoasiantuntija Kosken Tl kunta

jaakko.salmi@marttila.fi

0447449280