Bussivuoroja kulkee eniten VT10 pitkin ja VT10 sekä Koskentien risteyksessä on pysäkki, jossa myös pikavuorot pysähtyvät. Tämän lisäksi reittiliikennettä kulkee mm. Härkätietä/Hämeentietä pitkin säännöllisesti. Koulujen lukuvuoden aikaan on myös omia vuoroja.

Seutuliikenne

Seutuliikenteen aikataulut löytyvät seutuplus.fi sivuston reittioppaasta ja aikataulupalvelusta:

  • Reittiopas löytyy seutuplus.fi sivuston etusivulta -> Asiakkaan on mahdollista suunnitella matka lähtöpaikan ja määränpään välillä.
  • Aikataulut löytyvät seutuplus.fi sivuston välilehdeltä ’Reitit ja aikataulut’ -> Aikataulut (oikeasta yläkulmasta voi valita aikataulukauden & listasta aikataulut linjoittain)

Työmatka- ja seutuliput

Työmatka- ja seutulippu on henkilökohtainen ja se on voimassa 30 vrk ostopäivästä lukien. Lippuja myydään Matkahuollossa, latauksia voi tehdä myös busseissa. Hinta määräytyy kotipaikkakunnan mukaan. Seutulipun käyttäjältä voidaan periä lisäksi erillisiä liikennöitsijäkohtaisia maksuja, kuten esimerkiksi pikavuoro- tai yölisämaksu.

Lisätietoja Matkahuollon sivuilta (www.matkahuolto.fi)

 

Liikennöitsijöiden kotisivuja ja muita palveluja

Matka-Niinimäki (ei koulujen loma-aikana)

TLO 

Koiviston Auto Oy (pikavuoroja, VT 10)

Pekolan liikenne (pikavuoroja, VT 10)

Väinö Paunu Oy (pikavuoroja, VT 10)

Matkahuolto

Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Loimaalla, Salossa ja Turussa.
VR

Lähin lentokenttä sijaitsee Turussa.
Turun lentoaseman kotisivut

Suomen joukkoliikenteen reittipalvelun Matka.fi:n avulla voit etsiä joukkoliikenteen kulkuyhteyksiä antamiesi lähtö- ja määräpaikkojen katuosoitteiden välille. (http://www.matka.fi/fi/)

perille.fi Hae, vertaa ja osta julkisen liikenteen matkoja helposti!