Kosken Tl kunta on osakkaana Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:ssä.

Koskella on kiinteistön haltijan järjestämä jätteenkuljetusmalli eli jokainen kiinteistö huolehtii oman jäteastiansa tyhjennyksen tilaamisesta haluamaltaan jätteenkuljetusyritykseltä. Jätelainsäädännön mukaan kaikkien sekä vakituisten että vapaa-ajan kiinteistöjen pitää liittyä järjestettyyn jätteenkuljetukseen.

Suuremmat jäte-erät voi toimittaa Loimi-hämeen Jätehuolto Oy:n jäteasemille lajiteltaviksi ja käsiteltäviksi. Lähimmät jäteasemat ovat Forssassa, Loimaalla ja Somerolla.

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n (LHJ)  tehtävänä on tuottaa jätehuollon peruspalvelut kuten yhdyskuntajätteiden ja vaarallisten jätteiden vastaanotto ja käsittely, jätehuollon kehittäminen sekä tiedostus ja neuvonta.

Loimi-Hämeen jätehuollon neuvonta

Vastaa jätehuollon järjestämiseen liittyviin kysymyksiin. Neuvonta antaa ohjeita siitä, miten kulloinkin tulee menetellä ja miten lajitella. (03) 424 2619   neuvonta(at)lhj.fi

Lähimmät kierrätyspisteet näet osoitteesta:
www.kierratys.info

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy
Kiimassuontie 127
30420 Forssa
Puh. (03) 4242 600
www.lhj.fi

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy
Mikonkatu 15 B
00100 Helsinki
Asiakaspalvelu kotitalouksille
0800 133 888 (ark. 7-21, la 9-18) maksuton
asiakaspalvelu@rinkiin.fi
http://rinkiin.fi/kotitalouksille

Sähkö- ja elektroniikkaromun keräys ja kierrätys:
www.elker.fi
www.serty.fi

Kompostointi:

Kaikkien elintarvikejätteitä kompstoivien kiinteistöjen tulee ilmoittaa kompostointitiedot alueen jätehuoltoviranomaiselle 1.1.2023 alkaen. Lomakkeen voi täyttää täällä: linkki kompostointi ilmoitukseen

 

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteistoiminta-alueen jätelautakunta

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteistoiminta-alueen jätelautakunta toimii yhteistoiminta-alueella alueen kuntien yhteisenä jätelain (646/2011) 23 §:n mukaisena jätehuoltoviranomaisena.  

http://www.jateltk.fi/