Yksityistielaki ja tiekunnan hallintowebinaariin

Ajankohta: torstai 17.11.2022 klo 18-19
Ilmoittaudu 15.11.2022 klo 14:00 mennessä. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen

Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita:
• Miten tiekunta toimii, miten asioita valmistellaan ja miten päätökset tehdään?
• Yksityistielaki: Hoitokunnan tehtävät ja vastuu.
Webinaari on tarkoitettu tiekunnan jäsenille, tiekunnan hallintotehtäviä hoitaville tai niihin aikoville, sekä kaikille yksityistieasioista kiinnostuneille. Se on osa Lounais-Suomen yksityistieverkko huoltovarmuuden varmistajana -hankkeen webinaaritarjontaa. Hankkeen toteuttajina toimivat Suomen metsäkeskus ja ProAgria Länsi-Suomi. Luennoitsijana tilaisuudessa on projektipäällikkö Petri Lähteenmäki, Suomen metsäkeskus.

 

Tiemaksut ja niiden perintä –webinaari

Ajankohta: torstai 1.12.2022 klo 18-19
Ilmoittautuminen 30.11. klo 14:00 mennessä. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen

Webinaarissa tutustutaan tiemaksujen perusteisiin: miten tiemaksut määräytyvät ja miten niistä päätetään? Lisäksi käsitellään tiemaksujen koontia ja perintää, muotoseikkoja ja tarvittavia asiakirjoja. Webinaari on tarkoitettu tiekunnan jäsenille, tiekunnan hallintotehtäviä hoitaville tai niihin aikoville, sekä kaikille yksityistieasioista kiinnostuneille. Luennoitsijoina projektipäällikkö Petri Lähteenmäki, Suomen metsäkeskus ja yrittäjä Esa Lindell, TIKO-tieisännöitsijä.

 

Yksityistien kunnossapito- webinaari

Ajankohta: tiistai 15.12.2022 klo 18-19
ilmoittautuminen 11.12.2022 klo 14:00 mennessä. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen

Tutustumme kunnossapidon vuosikelloon ja tien kuntokartoitukseen. Webinaarissa kuullaan myös tiivistelmä työmenetelmistä.

Webinaari on tarkoitettu tiekunnan jäsenille, tiekunnan hallintotehtäviä hoitaville tai niihin aikoville, sekä kaikille yksityistieasioista kiinnostuneille. Luennoitsijana tilaisuudessa on projektipäällikkö / TIKO-tieisännöitsijä Petri Lähteenmäki, Suomen metsäkeskus.