Kosken Tl nuorisopalveluissa on haettavana nuorisotyöntekijän osa-aikainen (20h/vko) työ ja koulutusmahdollisuus, tehtävä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti

Nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu nuorisotilatoiminnan ohjaaminen, leirit ja muut vapaa-ajan tapahtumat. Lisäksi nuorisotyöntekijä suunnittelee, toteuttaa ja arvioi erilaisia projekteja sekä kehittää omaa työtään ja työyhteisöään. Työ on myös liikkuvaa, etsivää ja ennaltaehkäisevää.

Tehtävään palkataan määräaikainen työntekijä vuodeksi ajalle 01.03.2023-31.12.2023 tai heti sopivan hakijan löydyttyä. Työaika on pääasiassa iltatyötä ti-pe klo 15–20 välillä noin 20 h viikossa, työ voi sisältää myös jonkin verran viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Tehtävä ei edellytä koulutusta, mutta intoa ja halua oppia nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi katsotaan eduksi kokemus vastaavien työtehtävien hoitamisesta. Tehtävään on mahdollista saada työnantajan maksamaa koulutusta. Erityisiksi ansioiksi katsotaan kokemus yksilö- ja ryhmänohjauksesta.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työn ensisijainen sijoituspaikka on Kosken Tl kunnan vapaa-aikatoimi/nuorisopalvelut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan 20 h/vko 1 000 €/kk. Kosken Tl kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset ja cv tulee toimittaa osoitteeseen katri.honkala@koski.fi Lisätietoja tehtävästä Katri Honkala, hyvinvointikoordinaattori 044 744 1137, tiedustelut vain arkisin klo 8.30–16 välillä.

Hakuaika: hakemukset tulee toimittaa 3.2.2023 klo 14.00 mennessä.