Muistutukseksi, kun kesä-heinäkuussa ilmoitatte poissaoloista

Vain henkilökunta käyttää ”ennalta ilmoitettua poissaoloa”, vanhemmat/huoltajat käyttävät ”muuta poissaoloa”

Jos käytetään maksuhyvitystä 1.6.–31.8. välisenä aikana eli ollaan ns. kesäkeskeytyksellä, hoitoaikoja valitulle keskeytysajalle ei ilmoiteta lainkaan. Kyseiset kuukaudet jätetään tyhjiksi. Varhaiskasvatuksen henkilökunta hoitaa merkinnät. Varhaiskasvatukselle ilmoitettuja keskeytyksiä ei saa muuttaa itse vaan niistä on sovittava varhaiskasvatusjohtajan kanssa.

 

Viikko 19 (9.–13.5.)

Pyöräily alkaa! Maanantaina harjoittelemme pyöräilyä Nuortentuvan pihalla taitoradalla, jossa treenaamme mm. jonossa ajamista ja jarruttamista. 

Tiistaina teemme kevätretken Myllyrantaan. Siellä tutustumme luontopolkuun ja paistamme makkarat ja syömme eväät, jotka otamme mukaan eskarista. Matkan voi kulkea kävellen tai pyöräillen, riippuen pyöräilytaidoista. Polkupyörän voi halutessaan jättää yöksi eskarin varastoon. 

Torstai-iltana äitien ja eskarilaisten yhteinen ilta Töpöhännän tuvan pihalla alkaen klo 17.00. Olette äidit sydämellisesti tervetulleita, mukaan tarvitsette säähän sopivat vaatteet, liikunnallisen leikkimielen ja oman eskarilaisenne! 

Perjantaina vietämme jälleen kymmenen timantin toivepäivää. Nyt eskarilaiset toivoivat pyjamapäivää, jolloin mukaan voi ottaa pyjaman lisäksi myös oman pehmolelun. Ohjelmaan kuuluu myös tanssia ja herkkuja.

Muuten viikon aikana teemme rästihommia, laulelemme, leikimme ja ulkoilemme. Aloittelemme myös tutustumisen turvalliseen tapaan liikkua digiliikenteessä.

Viikko 19

Viikko 18

Viikko 17

 

Lapsille sopivia, hauskoja ja kehittäviä sovelluksia