Naavatassu

Viikko 50 (9. – 13.12.)

Harjoittelemme kirjaimet Ä ja Ö

Laulamme joululauluja ja teemme jouluisia askarteluja.

Viikon mittaan harjoittelemme yhdessä Töpöhännän eskarilaisten kanssa esitystä eläkeläisten pikkujoulujuhlaan, jonne meidät on pyydetty esiintymään.

Tiistaina juhlava jouluruokailu Koulukeskuksessa yhdessä Töpöhännän eskareitten kanssa.

Keskiviikkona illalla varhaiskasvatuksen yhteinen joulujuhla Naavatassun pihalla klo 17.30. Tervetuloa!

Perjantaina ruokailemme Talolan koulussa Töpöhännän eskareitten kanssa ja sen jälkeen lähdemme yhdessä seurakuntatalolle Eläkeläisten pikkujoulujuhlaan esiintymään.

Viikko 50

Viikko 49

Viikko 48

 

Töpöhäntä

Viikko 49 (2. – 6.12.)

Perjantaina ei ole esikoulua ja Töpöhännän tupa on suljettu.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Viikko 50 (9. – 13.12.)

Maanantaina vietämme pikkujouluja yhdessä perhepäivähoitajien Tiltun ja Teijan kanssa. Mukana menossa luonnollisesti useita pikku tonttuja! Luvassa ainakin satuhierontaa, piparien leivontaa ja levyraatia. Jokaisen kannattaa miettiä jo kotona valmiiksi oma lemppari joululaulu, joka arvioidaan ”keittiöraadissa”.

Tiistaina vietämme Ollin synttäreitä, pidämme yhteiset lauluharjoitukset Naavatassun eskareiden kanssa ja nautimme herkullisesta jouluruuasta koulukeskuksessa.

Keskiviikkona toimitamme joulukortteja yhteistyökumppaneille ja laulamme yhdessä Naavatassun eskareiden kanssa. Myös Veo-Pirjo on menossa mukana.

Torstaina askartelemme jouluhommelit valmiiksi ja opettelemme kirjaimet Ä ja Ö.

Perjantaina leikimme ja ”mopailemme”. Ruuan jälkeen menemme yhdessä Naavatassun eskareiden kanssa esiintymään seurakunnan ja eläkeläisten yhteiseen joulujuhlaan. Toiveena siisti/juhlava pukeutuminen.

Viikko 50

Viikko 49

Viikko 48