Loading...

Eskarien viikkosuunnitelma

Olet tässä:/Eskarien viikkosuunnitelma
Eskarien viikkosuunnitelma2018-12-07T09:21:22+00:00

Naavatassu

Viikko 50 (10. – 14.12.) 

Maanantaina harjoittelemme taas lauluesitystä Töpöhännän eskarilaisten kanssa. 

Opettelemme kirjaimet Ä ja Ö. 

Teemme lisää jouluisia askarteluja. 

Keskiviikkona jouluruokailu Koulukeskuksessa yhdessä Töpöhännän eskarilaisten kanssa. Siisti/juhlava pukeutuminen toivottavaa. 

Torstaina jumppaamme Nuortentuvalla. 

Perjantaina menemme ruokailemaan Talolan kouluun ja sen jälkeen lähdemme yhdessä Töpöhännän eskarilaisten kanssa esiintymään seurakuntatalolle eläkeläisten joulujuhlaan.

Viikko 50

Viikko 49

Viikko 48

 

Töpöhäntä 

Viikko 50 (10. – 14.12.) 

Maanantaina menemme Naavatassuun lauluharjoituksiin ja askartelemme joulujuttuja. Satutehtävien sanat arvotaan ja tehtävä annetaan koteihin. Palautus viimeistään tämän viikon perjantaina! 

Tiistaina opettelemme T-kirjaimen (koska unohdimme sen aiemmin) ja vahvistamme lukujonoa 1-10 ja 10-1. 

Keskiviikkona laulelemme joululauluja ja nautimme herkullisesta jouluruuasta koulukeskuksessa yhdessä Naavatassun esikoululaisten kanssa (siisti/juhlava pukeutuminen). Jos hyvin käy niin saamme koulukummit kenraaliyleisöksi viimeisiin lauluharjoituksiin. 

Torstaina opettelemme kirjaimet Ä ja Ö sekä saatamme joulukortti ym. askartelut päätökseen. Menemme myös Naavatassuun pihaleikeille. 

Perjantaina otamme aamupäivän rennosti (leikkiä, leffaa tai mitä sattuu mieleen tulemaan) ja ruuan jälkeen menemme yhdessä Naavatassun esikoululaisten kanssa esiintymään seurakuntatalolle eläkeläisten joulujuhlaan (siisti/juhlava pukeutuminen).

Viikko 50

Viikko 49

 Viikko 48