Erityisliikuntakortti on tarkoitettu koskelaisille vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

Hakeminen

Erityisliikuntakorttia haetaan kirjastosta tai kunnanvirastosta saatavalla lomakkeella tai voit tulostaa hakemuksen Erityisliikuntakortti.  Hakemukseen toimitetaan liitteet, joihin hakemuksessa vedotaan. Hakemukset ja päätökset käsitellään luottamuksellisesti. Erityisliikuntakortin myöntää liikuntapalveluvastaava. Päätös toimitetaan hakijalle kirjeitse tai sähköpostilla.

Voimassaoloaika

Kortti on maksuton ja henkilökohtainen. Lisäksi se oikeuttaa kunnan ryhmäliikunnan sekä kuntosalin käyttöön. Kortti esitetään aina ryhmäliikuntaan ilmoittauduttaessa. Siihen sisältyy myös omia liikuntamahdollisuuksia kartoittava liikuntaneuvonta noin 2-3 kertaa.

Eritysliikuntakortin uusimista varten ei tarvitse hakea uutta päätöstä, mikäli päätöstä ei ole tehty määräajaksi ja määräaika umpeutunut.

Avustajamerkintä

Henkilökohtaista avustajaa tarvitsevien on mahdollista saada erityisliikuntakorttiin avustajamerkintä, joka oikeuttaa asiakkaan saamaan täysi-ikäisen avustajan maksutta mukaan ryhmäliikuntaan tai kuntosalille.

 

Erityisliikuntakortin myöstämisperusteet

 

Näin haet erityisliikuntakorttia?

  1. Hakuaika: jatkuva haku
  2. Pyydä hakulomake Kosken kirjastosta, kunnanvirastosta tai täytä se sähköisesti osoitteessa: www.koski.fi/erityisliikuntakortti
  3. Mikäli vetoat hakemuksessasi Kela-kortissa olevaan koodiin, niin muista liittää hakemukseen liite, johon vetoat esimerkiksi kopio Kela-kortista, ote Omakanta -palvelusta/lääkärintodistus.
  4. Jätä hakemus suljetussa kirjekuoressa kirjastolle tai kunnanvirastolle. Kirjoita kirjekuoren päälle Eritysiliikuntakorttihakemus/Kosken Liikuntapalvelut
  5. Odota, että saat päätöksen postissa. Odotusaika on kahdesta neljään viikkoon.
  6. Lisätietoja liikuntapalveluvastaavalta:  Niko Nevala etunimi.sukunimi@koski.fi, 044 744 1135, Kosken liikuntapalvelut

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.