Kosken Tl kunnan elinkeinoasiantuntijana aloitti Jaakko Salmi. Elinkeinoasiantuntijan tehtäviä kunnassa ovat kunnan elinvoimaisuuden kehittäminen ja kunnan yrityspalveluista vastaaminen. Elinkeinoasiantuntija avustaa yrittäjän alkutaipaleella esim. yrityksen perustamisessa, starttirahan hakemisessa, yritysmuotojen valinnassa ja jo toiminnassa olevia yrityksiä mm.  yritysavustusten hakemisessa ja rahoitusratkaisuiden etsimisessä, yrityksen kehittämisessä, yhdistysten kehittämishankkeita unohtamatta. Elinkeinoasiantuntija on apuna ja tukena työttömyysasioissa yhdessä omavalmentajan kanssa.

”Olen 43-vuotias turkulais-loviisalainen ja toimin Marttilan ja Kosken Tl osa-aikaisena elinkeinoasiantuntijana. Olen opiskellut Turun kauppakorkeakoulussa yritysjuridiikkaa ja laskentatoimea. Yrittäjyyttä minulla on takana 20 vuotta eri toimialoilta mm. taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä, siivous- ja kiinteistönhoitoalasta, rakennusalasta sekä majoitus- ja ravintola-alan tehtävistä. Olen ollut mukana useammassa yrityskehityshankkeessa ja aluekehityshankkeessa vuosien saatossa. Elinkeinoasiantuntijana haluan olla osallistuva ja opastava ja vastata yritysten ja yrittäjien tarpeiseen, kuulla heidän toiveitaan herkällä korvalla. Yhdessä olemme enemmän, näin uskon.

Juureni ovat maaseudulla ja asustan vanhaa kauppa- ja pankkikiinteistöä Loviisassa Strömforsin ruukissa maaseudun rauhassa, toinen kotini sijaitsee Turussa, sekin vanhassa talossa. Harrastuksiini kuuluu jooga, keramiikka ja luonnossa samoilu.”

 

Elinkeinoasiantuntija

Jaakko Salmi

Kosken TL  ja Marttilan kunnat

jaakko.salmi@marttila.fi

044 744 9280