Hiio-hoi! Lähde mukaan Auranmaan yrittäjäristeilylle!

Auranmaan yrittäjäristeilyn ilmoittautuminen on auki vielä muutaman päivän ajan 26.2.2023 asti!
Risteilyn ohjelmassa mm. innostavia keynote-puheenvuoroja!
Sanna Virtanen on markkinointistrategi, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja tekijä sekä CEO Flumenia Oy perustaja. Sanna puhuu risteilyllä otsikolla Vetovoimainen työnantajamielikuva. Miten rakennetaan vetovoimaista työnantajamielikuvaa, joka houkuttelee yritykseen sopivat osaajat? Moni yritys kamppailee osaajapulan kanssa eivätkä perinteiset rekrytoinnin keinot tuota tuloksia. Mistä työnantajamielikuvan rakentamisessa on oikeastaan kyse?
Anna Rauhansuu (KTM) on Myssyfarmin emäntä ja toimitusjohtaja. Muotoiluyritys työllistää 95 eläkeläistä ja sen tuotteet ovat päässeet mm. Vogueen ja niitä myydään liki 200 liikkeessä 16 maassa. Myssy-konsepti on palkittu Fennia Prize Winner -muotoilupalkinnolla 2022. Rauhansuu tunnetaan myös palkitun Aurajoki SUP -tapahtuman vetäjänä ja Aurajoen Matkailutien käynnistäjänä.
Yrittäjäristeilyn kolmas keynotepuheenvuoro kuullaan teemalla Uusia osaajia työelämään, jossa Ammattiopisto Novidan pedagoginen rehtori Petri Lähde kertoo innovatiivisesti case-esimerkkien kautta siitä, miten yritykset ovat hyötyneet oppilaistosyhteistyöstä, mitä yhteistyömalleja heillä on tarjolla, minkälaisen yhteistyö on hedelmällistä win-win -näkökulmasta.
Ilmoittaudu mukaan linkistä:
Lisätietoja:
jaakko.salmi@marttila.fi p. 044 744 9280