Kosken Tl kunnassa on 28.3.2021 saatavilla olevin tiedoin päätetty seuraavista toimenpiteistä:

  1. Nuorisotila Seukkari suljetaan toistaiseksi, mutta koulunuorisotyöntekijä jatkaa työtään ja etsii vaihtoehtoisia tapoja tukea oppilaiden etätyöskentelyä. Koulunuorisotyöntekijän yhteystiedot löytyvät: https://koski.fi/yhteystiedot-liikunta-ja-nuoriso/
  2. Kaikki lasten ja aikuisten harraste- ja liikuntaryhmät tulee keskeyttää kahdeksi viikoksi 29.3.-11.4.2021 välisenä aikana.
  3. Kunnan kuntosali on toistaiseksi suljettu, mutta kuntosaliharjoittelu on sallittu kuitenkin kilpa- ja huippu-urheilijoille sekä ammatinharjoittajille asiakkaiden ohjaamiseen ja kuntouttamiseen.
  4. Muita Kosken Tl kunnan rajoituksia koskeva tiedote löytyy: https://koski.fi/20273/

Lisätietoja nuorisotoiminnan sekä harraste- ja liikuntaryhmien osalta: Katri Honkala, katri.honkala@koski.fi tai 044 744 1137

Kunnassa on paljon korona-altistumisten vuoksi karanteenissa olevia ja tilanne on viikonlopun aikana vaikeutunut. Nyt on erityisen tärkeää välttää kontakteja ja noudattaa mm. maskien käyttöön, käsien pesuun ja turvaetäisyyksiin liittyviä suosituksia. Valtaosa Varsinais-Suomessa todetuista koronatartunnoista ns. brittimuunnosta, joka leviää huomattavasti alkuperäistä virusta helpommin.