Kosken Tl kunnassa on sunnuntaina 28.3.2021 saatavilla olevin tiedoin päätetty seuraavista toimenpiteistä:

Päiväkoti Naavatassu ja esiopetuksen palvelut suljetaan osittaisten korona-altistumisten vuoksi 29.3. – 9.4.2021 väliseksi ajaksi.

Talolan koulu siirtyy osittaisten korona-altistumisten vuoksi etäopetukseen 29.3.2021 – 7.4.2021 väliseksi ajaksi.

Palvelukeskuksessa tapahtunut osittainen korona-altistuminen. Palvelukeskuksen toiminta jatkuu normaalisti, mutta päivätoimintaryhmä on suljettu 29.3.2021 – 11.4.2021 välisen ajan. Altistuminen ei aiheuta erityisiä toimenpiteitä palvelukeskuksen asukkaiden hoidossa.

Tartuntatautiviranomaiset ovat olleet suoraan yhteydessä altistuneisiin, ja kaikkia lasten huoltajia on informoitu tarkemmin käytännön järjestelyistä.

Myös hyvinvointitoimialan palveluihin mm. nuoriso- ja liikuntapalveluihin on tulossa määräaikaisia rajoituksia, joista tiedotetaan erikseen.

Kunnassa on paljon korona-altistumisten vuoksi karanteenissa olevia ja tilanne on viikonlopun aikana vaikeutunut. Nyt on erityisen tärkeää välttää kontakteja ja noudattaa mm. maskien käyttöön, käsien pesuun ja turvaetäisyyksiin liittyviä suosituksia. Valtaosa Varsinais-Suomessa todetuista koronatartunnoista ns. brittimuunnosta, joka leviää huomattavasti alkuperäistä virusta helpommin.

Ajankohtaiset tiedot koronaviruksesta valtakunnallisesti www.thl.fi

Tiedotetta päivitetty 29.3.2021