Aluehallintovirasto on rajannut sisä- ja ulkotiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien henkilömäärän enintään kuuteen henkilöön (voimassa 26.3.2021 asti). Tämän pohjalta kunnan johtoryhmä on linjannut että:

  1. Nuorisotila Seukkari saa olla auki toistaiseksi, mutta niin että enintään kuusi henkilöä on tiloissa kerrallaan. Tämän lisäksi kaikkia yleisiä koronasuosituksia tulee noudattaa kuten tähänkin asti. Ja erityisesti yläkouluikäisille suositellaan kasvomaskin käyttöä nuorisotiloissa.
  2. Koulun nuorisotyöntekijä jatkaa työtään ja etsii vaihtoehtoisia tapoja tukea oppilaiden etätyöskentelyä. Koulujen vanhempia tiedotetaan tästä erikseen.
  3. Aikuisten liikuntaryhmät saavat jatkua ulkotiloissa kaikkia jo aiemmin käytössä olleita suosituksia noudattaen. Osallistujamäärä rajataan kuitenkin kuuteen henkilöön.
  4. Kunnan kuntosali on toistaiseksi suljettu, mutta kuntosaliharjoittelu on sallittu kuitenkin kilpa- ja huippu-urheilijoille sekä ammatinharjoittajille asiakkaiden ohjaamiseen ja kuntouttamiseen.
  5. Lisäksi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin 2.3.2021 tiedotteessa kohdassa harrastustoiminnan rajoitukset löytyvät myös liikuntasuositukset lasten ja nuorten osalta: https://www.vsshp.fi/fi/Sivut/Koronavirusepidemia-2020.aspx

AVIlta voi tulla nopeallakin aikataululla taas uusia suosituksia ja rajoituksia, joten kannattaa seurata kunnan tiedotusta.