KOSKI TL

on noin 2.300 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Olemme kunta keskellä kaikkea (keskellakaikkea.fi) Turun, Helsingin ja Tampereen kasvukolmiossa ja seutukaupunkien Loimaan, Salon ja Forssan keskiössä. Viihtyisä, inhimillinen ja yhteisöllinen Koski Tl on dynaaminen ja elinvoimainen yhteisö ja taloudellisesti niin vahva, että se pystyy päättämään itsenäisesti asioistaan, edistämään yritysten toimintaa ja järjestämään asukkailleen tasokkaat palvelut.

Koski Tl tunnetaan aktiivisesta ja monipuolisesta liikunta- ja kulttuuritoiminnastaan. Seudullinen Kosken lukio on valittu Suomen parhaaksi kouluksi vuonna 2020, joten opinpolku uudesta päiväkodista laadukkaan perusopetuksen kautta on turvattu kävelyetäisyydellä koko oppivelvollisuuden ajan.

Kosken Tl kunta julistaa haettavaksi kunnanjohtajan viran

Kunnanjohtajan viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus kunnallishallinnosta.

Viran kelpoisuusehtojen lisäksi kunnanjohtajalta edellytetään yhteistyökykyä ja esimiestaitoja sekä arvostetaan kuntakonsernin, julkishallinnon ja julkistalouden tuntemusta sekä riittävää käytännön kokemusta vaativista johtamistehtävistä sekä henkilöstöhallinnosta. Kunnanjohtajan tehtäviin sisältyy hallintojohtajan tehtäviä. Arvostamme myös elinkeinoelämän tuntemusta sekä perehtyneisyyttä ja osaamista elinkeinoelämän edistämisessä.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa viimeistään 2.2.2021 kello 14:00 osoitteeseen Kosken Tl kunnanhallitus, Härkätie 5, 31500 Koski Tl. Hakemus voidaan toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@koski.fi. Kuoreen / otsikkoon tulee merkitä ”Kunnanjohtajan virka”.

Hakemukseen tulee liittää selvitys viran kelpoisuusehtojen täyttymisestä ja ansioluettelo. Virka täytetään toistaiseksi sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Tuominen p. 041 460 4172, heikki.tuominen@koski.fi, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Pietilä p. 0400 877 910, heikki.pietila@koski.fi tai kunnanjohtaja Jukka Matilainen p. 044 744 1112, jukka.matilainen@koski.fi.

11.1.2021
Kosken Tl kunnanhallitus