Kosken Tl liikuntapalveluissa on haettavana vuoden määräaikainen liikuntapalveluvastaavan 50% toimi.

Liikuntapalveluvastaavan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa kunnan liikuntapalveluita, sekä olla vahvasti mukana myös liikunnallista elämäntapaa edistävien kehittämishankkeiden toteutuksessa. Liikuntapalveluvastaava työskentelee osana hyvinvointitiimiä, johon kuuluu hyvinvointikoordinaattori ja nuorisotoimintavastaava.

Liikuntapalveluvastaavan tehtäviin kuuluu seuraavat tehtäväkokonaisuudet:
1) toiminnan, tapahtumien järjestäminen, ohjatut ryhmät, leirit, uimakoulut ja juhlat
2) paikallinen, seutukunnallinen ja alueellinen verkostotyö.
3) liikuntatilojen ja muiden liikuntapaikkojen käytön organisoiminen
4) oman hallinnon alan asioiden valmistelu ja esittely hyvinvointilautakuntaan
5) liikuntatilojen sähköisten kulkutunnisteiden ja kulun hallinta
6) hankinnat ja kilpailuttamiset, laskujen kierrätys, sekä kehittämis- ja investointihankkeet
7) tiedottaminen: some ja kotisivut

Työaika on pääasiassa päivätyötä, jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Tehtävä edellyttää soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa, vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa tai ammatillista perustutkintoa. Lisäksi katsotaan eduksi kokemus vastaavien työtehtävien hoitamisesta.

Erityisiksi ansioiksi katsotaan kokemus yksilö- ja ryhmänohjauksesta, liikuntapalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta, hyvät sometaidot, kyvyt palveluiden kehittämiseen sekä EA1 -todistus. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Työn ensisijainen sijoituspaikka on Kosken Tl kunnan vapaa-aikatoimi/liikuntapalvelut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Kosken Tl kunta on savuton työpaikka.

Hakuaika: hakemukset tulee toimittaa 28.1.2021 klo 14.00 mennessä. Hakemukset ja cv tulee toimittaa osoitteeseen hyvinvointi@koski.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: vapaa-aikasihteeri Päivi Peuranto, paivi.peuranto@koski.fi, 044 744 1135, tiedustelut vain ti-to klo 9-15 välillä.