Kosken nuorisopalveluissa on haettavana määräaikainen koulun nuorisotyöntekijän toimi ajalle 7.1.2021 – 31.12.2021.

Kosken Tl kunnassa käynnistettävässä koulunuorisotyön kehittämishankkeessa tavoitteena on keventää koronakriisin vaikutuksia palkkaamalla nuorisotyöntekijä Kosken Tl kunnan ja Marttilan alakouluihin sekä Kosken seudun yläastelle ja lukioon. Hankkeessa pyritään ennaltaehkäisemään mahdollisesti tulevan etäopetuksen haittavaikutuksia lapsiin ja nuoriin. Hankkeen avulla pyritään vahvistamaan koulujen, kotien, kunnan muiden hallintoalojen ja kolmannen sektorin välistä yhteistyötä sekä lisäämään lasten ja nuorten osallisuutta niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Nuorisotyöntekijä toimii osana koulujen kasvattajayhteisöjä tavoitteena löytää matalankynnyksen lähestymistapoja lasten ja nuorten kohtaamiseen

Koulun nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu seuraavat tehtäväkokonaisuudet:
1) koulunuorisotyön kehittämishankkeen toteuttaminen, arviointi ja raportointi
2) kouluissa tehtävän nuorisotyön suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen
3) kohdennettu nuorisotyö (yksilö- ja pienryhmät)
4) teemalliset oppitunnit
5) teemapäivät ja tapahtumat
6) työparitoiminta koulukuraattorin kanssa sekä verkostotyö eri toimijoiden kanssa mm. paikallisten yhdistysten kanssa

Työajat ovat päivätyötä lasten ja nuorten koulupäivien aikana sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Erityisiksi ansioiksi katsotaan kokemus yksilö- ja ryhmänohjauksesta, kokemus nuorten kanssa tehdyn toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, hyvät sometaidot, kyvyt toiminnan kehittämiseen sekä EA1 -todistus. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa 7.1.2021 tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työn ensisijainen sijoituspaikka on Kosken Tl kunnan nuorisopalvelut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Kosken Tl kunta on savuton työpaikka.

Hakuaika: hakemukset tulee toimittaa 4.12.2020 klo 14.00 mennessä. Hakemukset ja cv tulee toimittaa osoitteeseen hyvinvointi@koski.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Katri Honkala, katri.honkala@koski.fi, 044 744 1137, tiedustelut vain ti-to klo 9-15 välillä.