Kosken Tl kunta julistaa haettavaksi

ympäristönsuojelusihteerin viransijaisuuden ajalle 8.7.2019 – 29.2.2020

Kosken Tl, Auran, Marttilan ja Pöytyän kunnat muodostavat ympäristönsuojelun yhteistoiminta-alueen, jonka asukasluku on noin 18 000. Kosken Tl kunta vastaa ympäristönsuojelun hallinnosta näiden kuntien alueilla. Ympäristönsuojelu hoitaa ympäristönsuojelulainsäädännön edellyttämiä tehtäviä. Ympäristönsuojelu neuvoo ympäristönsuojeluun liittyvissä asioissa, myöntää lupia, suorittaa valvontaa ja osallistuu viranomaisten väliseen yhteistyöhön. Ympäristönsuojelun toiminnot on sijoitettu Kosken Tl kunnantalolle ja ympäristönsuojeluviranomaisena toimii ympäristönsuojelulautakunta.

Ympäristönsuojelusihteeri toimii ympäristönsuojelulautakunnan esittelijänä sekä toteuttaa ympäristönsuojelun valvontatyötä ja lupavalmistelua ympäristölupiin. Työparina toimii ympäristötarkastaja, jonka kanssa vastuualueet jaetaan osaamisvahvuutenne mukaisesti.

Viransijaisuuden pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Tehtäväkohtainen palkkaus on 3162 €/kk.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tekniselle toimelle osoitetut hakemukset on toimitettava sähköisesti 6.6.2019 kello 12.00 mennessä osoitteeseen tekninentoimi@koski.fi

Tervetuloa Koskelle töihin. Meillä viihdytään, nauretaan sekä pidetään huolta työntekijöistä. Tarjoamme työntekijöillemme ilmaiset ryhmäliikuntatunnit, avantouinnit sekä kuntosalikäynnit.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • tekninen johtaja Mikko Salmi, 044 744 1128
  • kunnanjohtaja Jukka Matilainen, 044 744 1112

 

Koskella Tl 16.5.2019

Kosken Tl kunta; Tekninen toimi

tekninen johtaja Mikko Salmi

Härkätie 5

31500 KOSKI TL