Loading...

Eskarien viikkosuunnitelma

Olet tässä:/Eskarien viikkosuunnitelma
Eskarien viikkosuunnitelma 2018-04-20T10:55:43+00:00

Naavatassu

Viikko 17 (23. – 27.4.)

Maanantaina opettelemme liikennemerkkejä ja –sääntöjä.

Tiistaina jokainen eskari saa tuoda polkupyörän ja kypärän päiväkodille. Harjoittelemme yhdessä pyörän hallintaan liittyviä tehtäviä.

Keskiviikkona saa tuoda päiväkotiin oman lelun.

Torstaina eskarit tutustuvat hammashoitolaan. Kaikkien eskareiden pitää olla päiväkodilla klo 9. Syömme koululla ja harjoittelemme kevätjuhla esityksiä. 

Perjantaina on Vappu- naamiaiset/ nyyttärit. Silloin saat pukeutua haluamasi hahmon mukaisesti. Päiväkotiin saa tuolloin tuoda tarjottavaa yhteistä nyyttäripöytää varten.

Naavatassun eskari viikko 17

Naavatassun eskari viikko 16

Naavatassun eskari viikko 15

 

Töpöhäntä

Viikko 17 (23.-27.4.) 

Maanantaina ja tiistaina pyöräilemme. Jokainen lapsi saa tuoda esikouluun oman polkupyörän ja kypärän. Sen saa halutessaan jättää tänne yöksi, säilytämme pyöriä lukitussa ulkovarastossa. Maanantaina testaamme taitojamme taitoradalla ja tiistaina teemme pyöräretken lähiympäristöön.

Supattelemme salaisuuksia yhdessä jos toisessakin välissä. 

Keskiviikkona pidämme Villit Vappu Vipinät. Luvassa on naamiaiset, Kikan lettukestit, tanssiva levyraati ja muuta hauskanpitoa. Naamiaisissa ei ole pukuteemaa vaan asu on vapaa! 

Torstaina saamme Naavatassun esikoululaiset kylään. Silloin käymme pienissä ryhmissä tutustumassa hammashoitolaan ja harjoittelemme yhteistä kevätjuhlaa varten. 

Perjantaina jatkamme hammashoitolaan tutustumista ja Pirjo vierailee Töpöhännässä. Viimeinen Nalle-Matikka kokoontuu ja tutustumme satuun ”Tuhma Jussi” ja yritämme vastata siitä tehtyihin kiperiin kysymyksiin.

Töpöhännän eskari viikko 17

Töpöhännän eskari viikko 16

Töpöhännän eskari viikko 15